Expertissimo bvba

Expertissimo bvba is de handelsnaam sinds 2001, toen Robert Slegers, beëdigd expert-schatter en erkend vastgoedmakelaar besliste om zijn belangrijkste beroepsbezigheden te verenigen in één onderneming.  Deze bezigheden waren toen voornamelijk expertises (schattingen) en immobiliaire activiteiten (bemiddeling en advies in verkoop en verhuur).   Expertise en Immo werd dus Expertissimo.

 

Het begin

Hoewel de handelsnaam Expertissimo nog maar sinds 2001 bestaat, begint het verhaal veel eerder. In 1978 om precies te zijn. In dat jaar resulteerde de passie voor onroerend goed van Robert Slegers in een extra zesjarige studie. Met als gevolg de diploma’s van Vastgoedmakelaar en Expert-adviseur Onroerend Goed. Een carrière in de vastgoedsector diende zich aan…

 

1993

In 1993 nam Robert Slegers de beslissing om zich fulltime toe te gaan leggen op zijn bezigheden als expert-schatter. Robert was ondertussen ook beëdigd schatter voor de rechtbanken van Antwerpen en Turnhout, en erkend vastgoedmakelaar met als regio de as Antwerpen – Turnhout. Rond deze periode werd ook het kantoor aan de Wouter Haecklaan te Deurne geopend.

 

2005

Een nieuwe mijlpaal voor Expertissimo diende zich aan in 2005, wanneer Nelson Slegers, de zoon van Robert, besloot om mee in de zaak te stappen. Nelsons Slegers, erkend vastgoedmakelaar en expert met het BIV-nummer 504.760, is de huidige zaakvoerder van het kantoor aan de Antwerpsesteenweg te Malle. Dit kantoor werd eveneens geopend in 2005 om de as Antwerpen – Turnhout nog beter te kunnen bedienen.

 

2015

Zaakvoerder Nelson Slegers heeft nu 10 jaar praktijkervaring , is tevens gediplomeerd Expert-Vastgoed en geniet nog van de back-up van vader Robert Slegers die reeds jaren onafhankelijk beëdigd Expert-Schatter is en nog dagelijks beroepsmatig bezig is met opmaken van onafhankelijke schattingen , EPC's en regelmatig wordt aangesteld bij gerechtelijke expertises vastgoed.